torsdag den 12. marts 2015

Splashing out..

Appetizers/forretter

       
                      Smoked duck bruschetta w. blueberry balsamic                         lady crab sriracha soup

Blue cheese crumble and tomato salad

Rib-eye, grilled sweet potatoes and asparagus

The girls' entrées/Pigernes hovedretter 


Sian, Nadine, me, Flora
I torsdag var vi ude og flotte os lidt "Valdosta-style" - det vil sige vi tog på en af de fineste restauranter i byen til aftensmad - 306 North. 

Normalvis lyder det jo som en dyr affære, men i en lidt mindre by som Valdosta er priserne altså bare ikke på samme niveau som i større byer - og det skal man jo nyde :-) 

Først delte jeg to forretter med Nadine, hvorefter jeg var faldet for den største bøf på menuen - rib-eye med blue-cheese creme. 

På stort set alle restauranter jeg har været på her i USA, er det sådan at man bestiller en hovedret, og så kommer den gerne med to "sides" (tilbehør), samt en salat, modsat derhjemme hvor man bestiller en ret, og så er det altså det man får. 

- Jeg fik grillede asparges og søde kartofler - og det var lækkert!

Nu var det jo en grund til at vi sådan flottede os på en torsdag aften.. Fredag skulle vi nemlig på backpackingtur til Cumberland Island, og der stod den på dåsemad, trangia-madlavning, og en masse muslibarer, så depoterne skulle vel fyldes op :-) 



::::



Thursday we splashed out "Valdosta-style" and went to one of the best restaurants in town - 306 North. 

Usually that would sound like an expensive evening, but in a smaller town like Valdosta, the prices are jut not as high as in bigger cities - and you have to enjoy that :-)

I shared two appetizers with nadine, and for the entrée I had fallen in love with the biggest steak on the menu  - a rib-eye with blue cheese creme. 

In pretty much all restaurants I've been to in the US, when you order an entrée it comes with two sides and a salad, unlike at home where you order and entrée and you get whatever "sides" it comes with according to the menu. 

- I got the grilled asparagus and sweet potatoes - and it was delicious!

Now, there was actually a reason why we splashed out on a Thursday night... Friday we were going on a backpacking trip to Cumberland Island where the menu would be canned foods, anything cooked over a small burner, and a lot of granola bars, so obviously we had to stock up on good nutrition before that :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar