Der har været stille på bloggen i et stykke tid - 21 dage for at være helt præcis.
Denne december har været min mest afslappede december måned i mange år, eftersom jeg ikke har haft en hel masse gaver at købe, et arbejde, eller en masse julefrokoster at rende til.
Samtidig har det været en travl måned alligevel fordi der har været så mange ting jeg gerne ville nå her i Valdosta (primært julehygge,) ved siden af at skulle afslutte semesteret med 4 eksaminer, og bruge en uge i Florida.
Jeg beklager stilheden som jeg straks begynder at rette op på i løbet af de næste par dage :-)
I dag er der kommet pakke hjemmefra med det fineste lille juletræ og derudover har jeg pakket julegaver ind, klippet julehjerter og flettet julestjerner, og lavet risengrød så jeg kan lave ris à la mande!
Nam nam nam - det smager af jul!
::::
It's been quiet on the blog for a while - 21 days to be exact.
This December has been my most relaxing December in many years since I haven't had a whole lot of presents to buy, a job, or a lot of Danish Christmas lunch/parties to go to.
At the same time it has been a busy month because there have been so many things that I've really wanted to do around Valdosta (mostly Christmas stuff), at the same time as finishing the semester with 4 exams, and spending a week in Florida.
I do apologize for the silence which I will immediately fix during the next couple of days :-)
A package from home arrived today with the cutest little Christmas tree, and besides that I've been wrapping up Christmas presents, cutting and folding Christmas hearts and stars, and cooking Danish rice pudding so I can make a traditional Danish Christmas dessert called ris à la mande!
Nom nom nom - it tastes like Christmas!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar