søndag den 30. november 2014

Thanksgiving and dressing...

My host family's house
Sunshine by the pond




Crazy rommie
Sunset by the pond
Her på 1. søndag i advent, er Thanksgiving for alvor et overstået kapitel. 

Selvom advent ikke rigtigt bliver fejret ligesom vi gør det derhjemme, men nu er alle besøgende familiemedlemmer taget hjem, og resterne af kalkun m.m. er kommet i fryseposer. 

Det har været min aller første Thanksgiving, og den bestod af en hel masse god mad, og godt selskab med familiemedlemmer og venner. 

Nogle har hørt at Thanksgiving er større end jul herovre, og det er måske rigtigt for nogle familier, men hvad jeg har indtryk af indtil videre, så tror jeg nu at julen er større her. 

Måske det har noget at gøre med muligheden for flere dekorationer, længere periode, osv., men måske er det bare fordi der er børn i familien - det skal jeg ikke kunne sige ;-) 

Vores Thanksgiving menu bestod af:

Grillet kalkun
Grillet skinke
Grillet boston butt (ca. en nakkefilet)
Mac 'n Cheese
Dressing (som ikke har noget med dressing at gøre, men er en brød/kylling ret som man laver i stedet for fyld i kalkunen)
Green bean casserole
Fried okra
Sweet potato souffle
Peas and corn

Og alle desserterne:

Mystery pecan pie
Strawberry pie
Italian cream cake
Congealed salad
Forskellige cookies

Så der var nok at se til :-) 

Jeg har egentligt altid haft en ide om at Thanksgiving var en middags-ting, men det er faktisk mere en sen frokost - og med alt den mad vi fik, så blev det aldrig rigtigt til aftensmad den dag..

Jeg fik også shoppet lidt til Black Friday hvor butikkerne startede udsalg alt lige fra 17 om eftermiddagen torsdag til kl. 5 om morgenen fredag. 

I morgen er det "CyberMonday", som er ligesom BlackFriday, men bare for alle internetbutikkerne i stedet ;-) - så må vi se om der er noget jeg ikke kan leve uden! 



::::



On the 1st Sunday of Advent, Thanksgiving is now officially over. 

Even though advents are not really celebrated here, all the visiting family members have headed home, and the leftover turkey has been bagged and put in the deep freezer. 

It's been my very first Thanksgiving holiday and it primarily consisted of a whole lot of good food, and great company with family and friends. 

Some say Thanksgiving is bigger than Christmas here, and that might be true for some families, however my impression so far is that Christmas is bigger here. 

Maybe it has to do with the opportunity of decorating, or the length of the holiday, but maybe it's just because there are kids in the family - who knows ;-)

Our Thanksgiving menu consisted of: 

Grilled turkey
Grilled ham
Grilled boston butt
Mac 'n Cheese

Dressing (the bread/chicken kind of dish, that has nothing to do with salad dressing)
Green bean casserole
Fried okra
Sweet potato soufflé
Peas and corn

And then the desserts:

Mystery pecan pie
Strawberry pie
Italian cream cake
Congealed salad
Various cookies

So there was plenty to see to :-)

Somehow I've always thought of Thanksgiving of being a dinner thing, but it's actually more like a late lunch thing - and with all the food we had, we never really had dinner..

I also got to do some Black Friday shopping - stores started their sales somewhere between 5PM Thursday and 5AM Friday.

Tomorrow is Cyber Monday which is a spin-off on Black Friday, but for all the internet shops ;-) - so we'll have to see if I find something I just can't live without!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar